Hodnocení obchodu

4,9 189 hodnocení
Přidat hodnocení
5
176x
4
9x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.2.2019
Dětský nábytek safari de lux - Nábytek je pěkný. V celku so dobře sestavuje, i když vyznat se v návodu je někdy o nervy. Krom regálu, tam nebyl návod vůbec. Doručení bylo rychlé a přišlo v pořádku
I Avatar autora 7.2.2019
Milý Luďku, dětský nábytek Safari de Lux jste nejspíše koupil jinde. Ale i tak děkujeme za hodnocení a doufáme, že Vaše žena je se zakoupeným českým těhotenským oblečením spokojenější než Vy s polským nábytkem Klups Safari. L.Fiedler
GK Avatar autora | 5.2.2019
Skvela spoluprace, doporucuji!
PN Avatar autora | 4.2.2019
Všechno ok a rychle
Avatar autora | 1.2.2019
Obchod informoval na 100%. Celková spokojenost.. Doporučuji
ZH Avatar autora | 29.1.2019
děkuji za cenné rady na veletrhu i přes email, vstřícnost k zákazníkovi.
VU Avatar autora | 26.1.2019
jsem velmi spokojena
MV Avatar autora | 24.1.2019
Doporučuji.
MN Avatar autora | 23.1.2019
Rychlé dodání, dobrá kvalita, hezká cena. Doporučuji.
NT Avatar autora | 22.1.2019
Ani jsem nečekala že budu mít zboží tak rychle doma ????
D Avatar autora | 21.1.2019
I got the Rialto jeans ..very good quality, I totally recommend! It would be great if we could pay on line by card as it is must easier than transferring money to bank account.
MP Avatar autora | 16.1.2019
Skvělý obchod!
L Avatar autora | 14.1.2019
Rychlé dodání, dobre zabaleno, doporučuji
JS Avatar autora | 14.1.2019
rychlé vyřízeno a odesláno
MK Avatar autora | 14.1.2019
S obchodem jsem byla celkem spokojena. Jedine co bych vytkla tak, ze kdyz si objednam plochou prebalovaci podlozku, tak nechapu proc mi prijde podlozka ktera ma vyssi strany
TS Avatar autora | 11.1.2019
Doporučuji
I Avatar autora 7.2.2019
Milá Terezo, děkujeme za nákup i za doporučení. L.Fiedler
EL Avatar autora | 10.1.2019
Vše zcela bez problému, mohu jen doporučit.
I Avatar autora 7.2.2019
Milá Evo, děkujeme za nákup, za hodnocení i za doporučení. L.Fiedler
JM Avatar autora | 3.1.2019
Rychlé jednání i mezi svátky.
I Avatar autora 7.2.2019
Milý Jirko, děkujeme za nákup i za hodnocení. Snažíme se ať jsou svátky nebo nejsou. L.Fiedler
ZO Avatar autora | 26.12.2018
Doporucuji
I Avatar autora 7.2.2019
Milá Zuzano, děkujeme za nákup i za hodnocení. L.Fiedler
PH Avatar autora | 20.12.2018
Velmi rychlé a příjemné jednání, doporučuji.
I Avatar autora 28.12.2018
Milá Pavlo, děkujeme za nákup i za hodnocení. L.Fiedler
ŠK Avatar autora | 17.12.2018
Velice
I Avatar autora 18.12.2018
Milá Štěpánko, velice děkujeme za nákup i za hodnocení. :-) L.Fiedler

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 190

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.