Hodnocení obchodu

4,9 356 hodnocení
Přidat hodnocení
5
339x
4
12x
3
2x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andreya | 19.1.2022
Spokojenost, rychlé jednání i dodání zboží. Vše dorazilo v pořádku.
KJ Avatar autora Katerina Jakubickova | 3.1.2022
Velká spokojenost se zbožím, rychlostí dodání i komunikací společnosti. Mohu jen doporučit.
JK Avatar autora Jaroslava Kredbova | 14.12.2021
Velmi spokojena
T Avatar autora Tereza | 12.11.2021
Naprostá spokojenost, rychlé dodání
H Avatar autora Hana | 2.11.2021
Doporučuji rychlé dodání
A Avatar autora AS | 27.10.2021
Bezva! Rychlé, skvělá komunikace, paní sama volala, aby zkontrolovala velikost. A přišlo obratem, i přesto, že na eshopu bylo, že jsou šaty dostupné u dodavatele. Děkuji!
BM Avatar autora Blanka Možíšová | 25.10.2021
Rychlé vyřízení a doručení.
B Avatar autora Borka | 7.10.2021
Hrnek super.....hlavně snadné čištění
K Avatar autora KS | 28.9.2021
Konečně kvalitní zboží pro miminka ! Doporučuji !!!
J Avatar autora JB | 23.9.2021
Celková spokojenost.
I Avatar autora Ivana | 21.9.2021
Naprostá spokojenost. Velmi rychlé doručení.
Z Avatar autora Zdeňka | 23.8.2021
Velká spokojenost, rychlé doručení, zboží vzorně zabaleno, doporučuji.
D Avatar autora Daniela | 23.8.2021
Super jednání, doporučuji.
A Avatar autora Anna | 13.8.2021
Jsem spokojená s obchodem. S komunikací a velice rychlou zásilkou! Krásně a precizně zabaleno. Zboží v pořádku dorazilo až do domu.dekuji
K Avatar autora Karolina | 29.7.2021
Veškeré jednání bez problémů. Naprostá spokojenost. Koupili jsme již druhou postýlku v tomto obchodě.
M Avatar autora Markéta | 8.7.2021
Rychle doručení, kvalita, skvělá komunikace s obchodem, ochota obchodu řešit veškeré potíže.
EA Avatar autora Elena Adamcova | 12.5.2021
Skvělá cena, rychlé doručení,solidní jednání.
A Avatar autora Alena | 30.4.2021
Skvělá zákaznická podpora, superrychlé dodání, kvalitní produkty.
HH Avatar autora Helena Hoření | 7.4.2021
Zboží dle představ, dodání rychlé, vše OK.
I Avatar autora Ivonn | 6.4.2021
Skvělá komunikace,rychlé vyřízení, kvalitní zboží. Děkuji

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 357

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné